Pardoseala linoleum, parchet mochete uz comercial caznic si industrial

 • In ultimii ani s-au gasit numeroase solutii ingenioase de pardoseli care asigura un design interior sau exterior excelent pe gustul a milioane de clienti. De aceea noi va oferim diferite tipuri de pardoseli cu montaj asigurat.
 • Printre cele mai inovative solutii, comercializam mochete, linoleum, parchet stratificat, gazon fals, dale pvc si covoare pvc vinil. Toate aceste solutii de pardoseli, va ofera numeroase avantaje, in functie de locul in care doriti sa le montati: apartamente, casa, spatii comerciale, hoteluri, horeca sau restaurante, dar si de preferintele fiecarui client care vor fi satisfăcute pe deplin. Montajul pardoselilor este un aspect foarte important de aceea puteti apela cu incredere deplina la serviciile noastre specializate.

Montaj-pardoseala.ro

Role si dale mocheta ieftina cu design modern

Detinem o gama larga de modele de mochete

 • Comercializam mocheta tesuta, mochete cu fir taiat, buclate, mocheta in dale sau mochete din fibre naturale. Acestea au un design aparte si sunt foarte usor de intretinut. Sunt ideale pentru spatii interioare cu trafic intens de circulatie si va asigura un decor foarte placut. Dispunem de o gama larga de modele si culori de mochete, iar multe dintre acestea sunt potrivite si pentru imobile care dispun de incalzire in pardoseala. Realizam montaj profesional, gripare mocheta, toate solutiile noastre de comercializare si montaj mochete sunt calitative.
 • Alegeti din gama noastra diversificata de role mochete si dale mocheta de diferite dimensiuni, magazinul nostru specializat va asigura toate solutiile de mochete existente pe piata. Cumpara si tu mocheta pentru birou, hotel, spitale, spatii publice, si ofera incaperilor tale un aspect placut si modern in același timp.

Montaj-pardoseala.ro

Detinem role de linoleum trafic intens

 • Linoleumul este un produs 100% natural, diferit de covorul pvc sau dalele pvc prin compozitia acestuia. Pardoseala din linoleum este o solutie optima pentru confort, cu proprietati de menținere a unei temperaturi calde. Comercializam linoleum rezistent in timp, care prin compozitia si structura sa se remarca prin a fi un bun izolator termic si fonic.
 • Dispunem de linoleum diverse modele, diferite dimensiuni si grosimi, linoleum 2 mm, linoleum 4,4 mm si gama vasta de culori pentru spatii publice, cabinete medicale, hoteluri, sali de restaurant sau case. Montam linoleum usor de intretinut, cu diferite proprietati si anume linoleum natural, linoleum trafic intens si linoleum antiderapant.

Montaj-pardoseala.ro

Pardoseala din parchet masiv flotant

 • Vindem si montam parchet flotant pentru pardoseli interioare, spatii birou, hotel, spitale, spatii publice. Dispunem de diferite modele de parchet masiv, dublu stratificat si triplu stratificat, parchet pentru trafic intens pe culori inovative de tip stejar, frasin, alb, gri, maro in diferite nuanțe. Montajul acestora se realizeaza prin imbinare fara lipire, placi de parchet nut-feder al căror montaj presupune imbinare prin batere sau imbinare cu click.
 • Acest tip de pardoseala se manifesta prin durabilitate, rezistenta, design elegant, rafinat si rustic al spatiilor in care alegeti sa il montati. Grosimea acestor placi de parchet pot fi de pana la 14 mm si de asemenea poate fi compatibil cu pardoseli care dispun de sisteme de incalzire.

Montaj-pardoseala.ro

Comanda gazon sintetic cu montaj

 • Gazonul artificial reprezinta o mocheta de exterior cu aspect de iarba artificiala si este cel mai des folosit la amenajari exterioare, curti, spatii publice, balcoane sau terase. Gazonul sintetic are o durata de viata mare, se monteaza usor, pe orice suport de beton, din lemn, pe beton, nisip, piatra, pamant etc.
 • Comercializam si montam gazon artificial de calitate superioara, gazonul sintetic il puteti cumpara sub forma de role cu grosimi cuprinse intre 30 si 60 mm. Comandati Gazon fals role 1x5m, gazon artificial 2x5m. Designul spatiilor exterioare vor arata splendid pe tot parcursul anului si toate acestea fara nici un gram de efort pentru ingrijire si intretinere.

Montaj-pardoseala.ro

Cumparati cele mai rezistente dale PVC

 • Dalele din pvc sunt o solutie sigura si totodată ieftina de amenajare a unei pardoseli in spatii publice, comerciale, hoteluri sau restaurante. Acestea se monteaza foarte simplu si sunt foarte usor de intretinut datorita compozitiei de vinil. Vindem si montam dale pvc autoadezive, dale autocolante 305x305x1.2mm, de diferite modele si culori precum dale pvc bej, maro, gri, negre, dale pvc rigide, puteti cumpara modele de ultima generatie deoarece dispunem de dale cu design 3D. Dalele pvc sunt formate din trei straturi unul din vinil pur, altul din vinil omogen iar urmatorul strat este reprezentat de model.
 • Utilizarea acestui tip de pardoseala este ideala pentru spatii interioare cu trafic mediu, birouri si spatii publice, sunt impermeabile si se monteaza usor prin tehnica lipire. Dalele pvc sunt ideale pentru pardoseli echipate cu sisteme de incalzire in pardoseala de aceea sunt poate si atat de căutate in ultimul timp.

Montaj-pardoseala.ro

Asiguram montaj profesional pardoseala din mocheta, linoleum si parchet

 • Asiguram montaj profesional mochete, linoleum, gazon fals, parchet si dale pvc. Dispunem de aparatura performanta si unelte necesare in montajul mochetelor linoleumului sau al altor tipuri de pardoseli - slefuitor industrial cu platan, mixer sapa autonivelanta, masina de șanfrenat cu disc, lame si cutite. Montajul pardoselilor este o munca suficient de usoara, dar nu atat de usoara incat sa o puteti realiza pe cont propriu.
 • De aceea va stam la dispozitie pentru comenzi de pardoseli cu montaj asigurat. Unelte specifice precum hirometru, dispozitive masurare si slefuitor manual ne vor ajuta in montajul mochetei Dvs. Alegeti sa cumparati mocheta, linoleum, dale pvc, parchet si gazon sintetic de calitate superioara cu montaj asigurat de pe site-ul nostru specializat.

Montaj-pardoseala.ro

Dispunem de accesorii pentru montaj mochete, linoleum si parchet

 • Dispunem de o gama variata de accesorii necesare in montajul mochetelor, linoleumului, dalelor pvc si gazonului sintetic. In general, pentru montajul pardoselilor sunt necesare pe langa uneltele speciale si diferite acesorii care va vor asigura asamblarea corecta si bine realizata a pardoselilor.
 • Montajul pardoselilor necesite cordon de sudura linoleum si dale pvc, acesta are ca scop fixarea legaturilor dintre doua role de linoleum sau dintre doua dale pvc. Penele de distantare parchet asigura montajul flotant al parchetului la distante potrivite fata de obiectele fixe, dispozitivul de fixare parchet serveste la montarea ultimului rand de pardoseala, Underlay- ul pentru pardoseli reprezinta un strat cu compozitie specifica si poate dupa caz sa asigure confort acustic, protectia parchetului dar si confort termic, iar adezivul lipeste mochetele, dale pvc, linoleumul de suportul pe care vor fi montate.

Montaj-pardoseala.ro

Avantajele pardoselilor vandute pe site-ul nostru specializat

 • Aceste solutii de pardoseli aparute in ultima vreme sub diferite forme moderne de mocheta, linoleum, gazon artificial, dale pvc sau parchet stratificat au foarte multe avantaje care va sunt asigurate odata ce ati ales sa cumparati astfel de produse.
 • Cele mai intalnite beneficii sunt reprezentate de durata de viata sporita, raport calitate pret excelent, design modern si intretinere usoara. Cumparati mocheta, dale pvc, achizitionati parchet si gazon artificial cu montaj asigurat de pe site-ul nostru specializat in solutii de pardoseli eficiente.

Montaj-pardoseala.ro